Portretfotografie

Een foto is een blijvende herinnering! En daarin zijn vele mogelijkheden: een foto van jezelf, je partner, samen, met het gezin, van de kinderen of met de hele familie. Bij zakelijke portretten brengen wij het liefst de context in beeld. Geen beeldvullende portretten met een witte achtergrond dus, maar een foto waarop een representatief stukje van bijvoorbeeld het bedrijf te zien is. Een portretfoto die laat zien wie je bent, waar je voor staat, of gewoon waar je werkt of woont. Context geeft een portretfoto een speciale uitstraling.

Interieur,  exterieur en productfotografie

LoJo Design is onze partner voor alles wat woning- en poductfotografie betreft. U wilt uw woning verkopen of verhuren of uw huidige funda pagina nieuw leven inblazen? En u wilt de aandacht trekken tussen de tientallen andere woningen?
 Onze professionele foto’s zullen hier zeker voor zorgen en bovendien een optimale indruk achterlaten bij de potentiële kopers. Elk object, groot of klein, verdient het immers om zo optimaal mogelijk gepresenteerd te worden.

Fotoretouch

Met een beetje hulp van mijn vrienden @Adobe kan elk beeld er zo uitzien hoe u dat wilt.  U droomt het, wij maken het werkelijkheid! Ook kunnen wij uw beschadigde of oude foto’s herstellen (vage en bleke kleuren en/of krassen). Wilt u een persoon toevoegen of juist verwijderen? Ook dat kunnen wij voor uw doen!

Een foto laat de werkelijkheid zien. Maar soms willen die werkelijkheid ietsje mooier maken zonder dat die verdwijnt. Waar dat vroeger gebeurde met complex handwerk gebeurt dat tegenwoordig met computers. Wij beschikken niet alleen over de juiste apparatuur en programmatuur maar hebben inmiddels een schat aan ervaring met het verbeteren en retoucheren van foto’s. Wij doen dat subtiel met zeker bij portretfotografie de nodige discretie.