webdesign4

Webdesign

Wij bouwen professionele websites die voldoen aan de nieuwste standaarden met een uitstraling die bij uw organisatie past.

Het design van een website is meer dan alleen leuke plaatjes plaatsen. De usability, de gebruiksvriendelijkheid,  en de zoekmachinevriendelijkheid, zijn minstens zo belangrijk!

Heeft u al een website en wilt u deze een nieuwe uitstraling geven? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op!

Webdevelopment

Naast het grafisch ontwerpen zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en de functionaliteit ervan.  Wij zorgen ervoor dat het systeem snapt dat als iemand een site bezoekt en op een link klikt, waar die link naartoe verwijst. Of dat iemand via de site een email verstuurt via het contactformulier en dat formulier komt bij diegene waar de mail voor is bedoeld. De functionaliteiten worden vastgelegd in scripts. Deze scripts beschrijven welke handelingen de computer of server moet uitvoeren. Wij werken o.a. met HTML, CSS, PHP, jQuery en Javascript. Ieder script heeft zijn eigen functies en draagt een deel mee aan de site.

Scripts: contactformulier, interactief menu, gastenboek, fotoalbum, evenementenkalender, webshop, inlogsysteem, responsive design, (foto)slider, zoekmachine optimalisatie, google analytics, etc.)

webdevelopment