Uw eigen website onderhouden
Met een eigen CMS kunt u makkelijk en snel teksten en foto’s aanpassen of toevoegen en zorgt u voor een website die steeds up-to-date is.

Wat is een CMS?

CMS staat voor Content Management System. Vrij vertaald: een systeem waarmee u de inhoud van uw website kan beheren. Het is een softwaretoepassing die toelaat dat gebruikers van een website op eenvoudige wijze en zonder technische voorkennis de teksten en afbeeldingen in hun website zelf kunnen plaatsen en aanpassen. Een onmiddellijk voordeel hiervan is dat uw website zonder veel extra kosten steeds up-to-date is.

Een website die up-to-date is zal bijdragen tot een betere vindbaarheid in de zoekresultaten van de zoekmachines. Uw bezoekers zullen regelmatiger terugkomen wanneer zij merken dat de website altijd geactualiseerd is.

WordPress CMS

Wij hebben gekozen om alleen maar CMS websites te maken op basis van WordPress, zodat we dat onszelf volledig meester konden maken. En dat bleek de juiste keuze.

  • WordPress is gratis te downloaden & te gebruiken.
  • Bijna 30 procent van alle websites wereldwijd gebruiken WordPress als motor.
  • WordPress is relatief snel te installeren en is eenvoudig aan te passen naar een op je huisstijl aansluitende vormgeving.
  • Het opmaken van een bericht of pagina is een fluitje van een cent met de WYSIWYG editor. Deze editor doet vertrouwd aan voor vele nieuwe gebruikers (de vergelijking met MS Word is snel gemaakt) en werkt dus gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Tekst opmaak en het toevoegen van een afbeelding is dus een peuleschil!
  • Er kunnen per WordPress meerdere gebruikers worden aangemaakt met verschillende bevoegdheden – van contributor tot redactie – zodat je de mogelijkheid hebt met meerdere mensen je website te onderhouden.
  • WordPress is gemakkelijk in technisch onderhoud (door ons.
  • WordPress is gemakkelijker in inhoudelijk onderhoud (door u).
  • Omdat WordPress open-source-software is, wordt er een ongelofelijke hoeveelheid aan plug-ins aangeboden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een contactformulier, evenementenkalender, nieuwsbrief, online winkel etc.
  • WordPress is veilig. Veiligheid is belangrijk. Zeker op internet. Omdat WordPress zo extreem veel gebruikt wordt is veiligheid een onderwerp waar veel aandacht voor is. Via updates wordt WordPress om de zoveel tijd gepatched en op die manier worden beveiligingslekken of minder sterke onderdelen van het systeem altijd gevonden en versterkt.